Nieuw hart Nieuwe wegen

With mentor • 6 lessons • 22 students

Als jij tot geloof bent gekomen in Jezus Christus gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor je open. Zijn koninkrijk. Dit gaan we ontdekken terwijl we onze oude patronen van ons verleden tegenkomen. Het proces van het vernieuwen tijdens onze aardse leven is iets wat fundamenteel is maar weinig over wordt gesproken. We geven graag onze getuigenissen wat Gods kracht door ons leven heen doet, maar getuigen minder blij als we delen hoe we het proces hebben meegemaakt van oud naar nieuw. Terwijl dat net zo belangrijk is om te vieren. Weten wat zonde wel en niet is, wat je ermee mag doen zijn basis openbaringen die iedere gelovige moet weten om niet te struikelen in het vernieuwingsproces. Ja we zijn Heilig gemaakt door Zijn (Jezus Christus) werk en bloed aan het kruis. En Nee, we leven nog steeds vanuit onze oude ziel en in ons natuurlijke lichaam. We zijn compleet nieuw gemaakt maar hebben nog oude patronen in onze ziel zitten die opgeruimd mogen worden.

Deze cursus is ver van compleet maar heeft voldoende inhoud om een goed fundament te leggen voor iedere gelovige. Deze cursus zal net als het echte leven als gelovige groeien. Dankzij de feedback en de vragen van de studenten zelf.

De cursus kan gemaakt worden op je eigen tempo. Voor de mensen die van structuur houden hieronder een manier om de cursus te volgen.

  1. Maak een Les per dag maximaal. Neem de tijd om de vragen compleet te beantwoorden en uit te voeren.

  2. Je doet deze cursus voor jezelf en niet voor iemand anders.

  3. Indien je niet met mijn conclusies eens bent dan wil ik graag dat je bij je eigen standpunt blijft. Voor mij is het belangrijk dat je in geloof leeft dan bepaalde overtuigingen overneemt. Ik zie liever mijn studenten NIET met mij eens zijn en WEL achter Jezus de Christus aangaan dan dat ze zich aanpassen omdat ik iets heb gezegd.

Start course